Ağrı Belediyesinin çalışmaları

Ağrı Belediyesinin çalışmaları


AĞRI (A.A) - Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ, vatandaşların daha rahat bir çevrede yaşamaları için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.
     Kösedağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak bu yıl çok önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Kösedağ, altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Ağrılıların daha rahat bir çevrede yaşamaları için çalıştıklarını ifade etti. Kösedağ, şunları kaydetti:
     Biz Ağrı Belediyesi olarak bu yıl 3 önemli projemizi hayata geçirdik. Bunlar şehirlerarası otogar, hayvan borsası tesisi ve bir diğer tamamlanan kalıcı projemiz ise ilçelerarası otogar çalışmasıdır. Bunların yapım çalışmaları bitti. Şu anda açılışını yapmak için bekliyoruz. Bunların dışında yürütmekte olduğumuz çalışmalarımız var. Bunları da kar yağmadan bitirmek için gayret ediyoruz.
     Asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Kösedağ, Ağrı Belediyesi olarak vatandaşın memnuniyeti için gece gündüz çalışıyoruz. Ağrıdaki altyapı sorununu büyük ölçüde çözüyoruz. İleri ki dönemlerde Ağrının daha modern bir yapıya kavuşması için her türlü gayreti gösteriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Fatma Güven
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrı Belediyesinin çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER