Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Aslana

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Aslana tebrik ziyaretleri


AĞRI (A.A) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi rektör adayı belirleme seçiminde ilk sırada yer alan Rektör Prof. Dr. İrfan Aslana tebrik ziyaretlerinin devam ettiği bildirildi.
     Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, aday belirleme seçiminde gösterdiği başarıdan dolayı Prof. Dr. Aslanı kutladıkları belirtildi.
     Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Arslan, Prof. Dr. Aslanın 4 yıla sığdırdığı başarıyla kentin gelişimine çok büyük bir katkı yaptığını belirtti.
     Aslanın, Ağrı için önemli bir şans olduğunu ifade eden Arslan, 2008 yılında temelleri atılan üniversiteyi, gösterdiği üstün çabayla kısa zamanda daha önce kurulan üniversitelerin önüne taşıdığını belirtti.
     Ağrı Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Çirik ise üniversitedeki büyümenin esnafı ve vatandaşı mutlu ettiğine dikkati çekerek, üniversite öncülüğünde yaşanan gelişmenin, Ağrı tarihinde bir ilk olduğunu, akademisyen ve öğrenci sayısındaki artışın kente hareketlilik getirdiğini ifade etti.
     HAKSEN Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman da büyüme hızıyla Türkiyeye örnek olan üniversitedeki başarının mimarının Prof. Dr. Aslan ve ekibi olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Aslana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER