Ağrılı tenisçiler İspanyaya gitti

Ağrılı tenisçiler İspanyaya gitti


AĞRI (A.A) - Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü işbirliğince hazırlanan Ağrıdan Avrupaya Tenis Kardeşliği projesi kapsamında Ağrılı tenisçiler İspanyanın Barcelona kentine gitti.
     Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya, Ağrı Tenis Kulübü önünde yapılan uğurlama töreninde projelerin genç tenisçilerin ufkunu açtığını, bu sayede Ağrılı gençlerin Barcelona kentinde 5 gün boyunca tenis eğitimleri alacağını, tarihi ve turistik mekanları gezme imkanı bulduklarını söyledi.
     Proje sayesinde Ağrılı tenisçilerin hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacaklarını ifade eden Kaya şunları kaydetti:
     Dünyanın en büyük tenis akademisi olan Brugera Tenis Akademisinin misafiri olarak gidecek olan gençlerimiz, ünlü hocalar eşliğinde temel tenis eğitimleri alacaklar. Bu proje kapsamında çok kısa bir süre önce İspanyol tenisçiler Ağrıya gelerek deneyimlerini bizimle paylaştılar. Marmara Üniversitesi ve Türkiye Tenis Federasyonunun bizlere desteği sayesinde Ağrı Tenis Kulübü yaptığı projelerle örnek bir kulüp olma başarısı göstermiştir. Bu başarının arkasında çalışan yönetim kuruluna ve özellikle Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslana verdikleri destekten dolayı tenis camiası adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
     Ağrı Tenis Kulübü önünde gerçekleştirilen uğurlama törenine Ağrı Tenis Kulübü yöneticileri ve sporcuları da katıldı.
    
     Muhabir: Metin Karip / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Ağrılı tenisçiler İspanyaya gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER