AGSD, İstanbul Moda Akademisi ile moda

AGSD, İstanbul Moda Akademisi ile moda tasarımı eğitimi verecek


ANKARA (A.A) - Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD), İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle moda yönetimi ve moda tasarımı konularında Ankarada eğitim programı düzenleyecek.
     AGSDden yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek, İMA işbirliğiyle moda yönetimi ve moda tasarımı konularında Ankarada 3 aylık bir eğitim programı düzenlenecek.
     Eğitim, İMAnın uzman eğitmenleri tarafından verilecek.
     Moda perakende sektöründe moda yönetimi ve moda tasarımı esaslarına dayalı temel eğitim programı moda sektöründe çalışan veya çalışmak isteyenler ile sektördeki güncel gelişmeleri takip etmek isteyenlere yönelik olacak.
     Eğitim, 6 Nisan - 22 Haziran tarihleri arasında Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında, 30 saati moda yönetimi, 30 saati de moda tasarımı olmak üzere toplam 60 saat üzerinden verilecek.
     AGSDnin dernek ofisinde verilecek derslere 3 bin 400 lira ücreti ödeyen herkes katılabilecek. İsteyen firma ve kişilere de bazı şartları yerine getirmeleri durumunda Ekonomi Bakanlığınca sağlanan yüzde 70lik destekten faydalanma imkanı sağlanacak. Bu durumdaki kişiler bin 20 lira ödeyerek eğitime katılabilecek.
    
     Muhabir: Merve Özlem Çakır
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber AGSD, İstanbul Moda Akademisi ile moda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER