AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı

AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı -AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi Kolat: Mali ve teknik destek programları kapsamında bugüne kadar 17 milyon lira harcandı


KIRŞEHİR (A.A) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat, mali ve teknik destek programları kapsamında bugüne kadar 17 milyon lira harcandığını söyledi.
     Kolat, Kırşehir Valiliğinde düzenlenen AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısından önce gazetecilere yaptığı açıklamada, 26 Eylüldeki toplantının, merhum Neşet Ertaşın cenaze töreni nedeniyle bugüne ertelediklerini belirtti.
     Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Kırıkkale ve Aksarayı kapsayan ajansta bugüne kadar 83 projenin desteklendiğini belirten Kolat, Mali ve teknik destek programları kapsamında bugüne kadar 17 milyon liralık kaynak ayrıldı ve harcandı. 83 proje desteklendi. 2012 yılı teknik destek çalışmalarımız ve başvurular devam ediyor dedi.
     Toplantıya, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Aksaray valilileri, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ile ticaret ve sanayi odalarının başkanları katıldı.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER