Ahlatta Fotoğrafçılık semineri verildi

Ahlatta Fotoğrafçılık semineri verildi


BİTLİS (A.A) - Ahlat Fotoğrafçılar Derneğince (AHFOD), Sadullah Gencer Anadolu Lisesi öğrencilerine, Fotoğrafçılık semineri verildi.
     Okulun Fotoğrafçılık Kulübü tarafından organize edilen seminere katılan AHFOD Başkan Yardımcısı Özkan Olcay ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bayar, öğrencileri fotoğrafçılık hakkında bilgilendirdi.
     Seminerde konuşan Olcay, fotoğrafın en güzel hobiler arasında yer aldığını söyledi.
     Öğrencilere fotoğraf sanatının inceliklerini anlatan Olcay, Fotoğraf çeken bir insanın, dünyaya ve çevreye bakışı çok değişiyor. İnsan çevresindeki güzellikleri daha iyi fark ediyor. Fotoğrafçı, çektiği fotoğraflarla yaşadığı yerleri de tanıtma imkanı buluyor dedi.
     Fotoğraf makineleri hakkında öğrencilere bilgi veren Bayar ise, fotoğrafa ilgi duyanların mutlaka bir makine edinmesi gerektiğini belirtti.
     Dernek olarak fotoğraf çekmeye yeni başlayanlara yardımcı olmaya çalıştıklarını bildiren Bayar, Dernek üyesi olarak fotoğraf çekmek isteyenlere yardımcı oluyoruz ve deneyimlerimizi onlara aktarıyoruz. Bölgemiz, tarihi ve doğal güzellikleriyle fotoğrafçılık için çok zengin. Fotoğrafa ilgi duyan gençlerin bu işe ciddi anlamda sarılmalarını ve kendilerini geliştirmelerini istiyoruz diye konuştu.
     Seminerde, Olcay ve Bayar, fotoğraflarla hazırladıkları sunumu öğrencilere izletti.
     Okul Müdürü Bülent Bildirici, Olcay ve Bayara teşekkür etti.
    
     Muhabir: Selcan Bayar / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ahlatta Fotoğrafçılık semineri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER