Ahlatta polislere kapan eğitimi veriliyor

Ahlatta polislere kapan eğitimi veriliyor


BİTLİS (A.A) - Ahlat Emniyet Müdürlüğünce, uygulamalarda kaçan araçların durdurulması ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik polislere kapan eğitimi veriliyor.
     Polislere, yol kontrollerinden kaçan araç ve şahısların yakalanması, araçların durdurulması, kontrollü ve etkin müdahale, yakalama ve arama konularında verilen eğitim üç gün sürecek.
     Uygulamalı eğitimlerle polislerin bilgi ve kabiliyetlerinin güncelleneceğini belirten Ahlat Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Cem Aydın, başarılı çalışmaların hizmet içi eğitimden geçtiğini söyledi.
     Personellere, araçların durdurulması, kapanın yola atılış şekli, kapanın toplanması, araçların hızına bağlı kapan atma, kapan çekme ve araçlar arasındaki mesafe hakkında uygulamalı eğitim verildiğini belirten Aydın, şöyle konuştu:
     Düzenlenen program dahilinde Bitlis Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapan rütbeli personeller, tüm personelimize kapan hakkında eğitim verecek. Bölgemizin geçiş noktası olması nedeniyle, yol uygulamalarımızı da sıklaştırdık. Daha duyarlı ve bilinçli çalışmalar yapmak amacıyla bu eğitimleri veriyoruz. Belirli periyotlar halinde eğitimlerimiz sürecek.
    
     Muhabir: Oktay Bayar / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Ahlatta polislere kapan eğitimi veriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER