Ailesi, şehidi Tekirdağda biliyormuş

Ailesi, şehidi Tekirdağda biliyormuş -Hakkarideki terör saldırısında şehit olan Diyarbakırlı Piyade Onbaşı Cahit Kılıçın, ailesine vatani görevini Hakkaride yaptığını söylemediği öğrenildi -Baba Kılıç: Bize Tekirdağda olduğu


DİYARBAKIR (A.A) - Hakkarideki terör saldırısında şehit olan Piyade Onbaşı Cahit Kılıçın Hani ilçesindeki baba evinde yas var.
     İlçeye bağlı Gürbüz beldesinde, 11 çocuklu Kılıç ailesinin en büyük çocuğu olan şehit Piyade Onbaşı Cahit Kılıçın, ailesinin tedirgin olmaması için Hakkaride vatani görevini yaptığını söylemediği bildirildi.
     Acı haberle sarsılan ve konuşmakta güçlük çeken şehidin babası Galip Kılıç, AA muhabirine, oğlu Cahitin vatani görevini Tekirdağda yaptığını sandığını belirterek, Bize hep Tekirdağda asker olduğunu söylüyordu. En son dün görüştük dedi.
     Amca Mehmet Kılıç da yeğeni Cahitin Hakkaride olduğunu bilmediklerini ifade etti.
     Komşuları Mehmet Güvercin, Cahit Kılıçın, ailesinin tedirgin olmaması için Hakkaride vatani görevini yaptığını söylemediğini ifade ederek, Bugün kaymakam ve tabur komutanı gelerek acı haberi verdi. Çok üzüntülüyüz. Ailesi en son dün telefonla görüşmüş dedi.
     Şehidin yakınları ve köylüleri beldedeki kahvehanede baba Kılıçı ziyaret ederek taziyelerini iletiyor. Bu sırada fenalaşan baba Kılıça, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğüne ait 112 Acil Servis ekipleri, ambulansa alarak müdahalede bulundu.
     Öte yandan, şehidin yakınları gözyaşlarını tutamazken şehidin evinden ağıtlar yükseliyor.
    
     Muhabir: Ümit Özdal-Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Ailesi, şehidi Tekirdağda biliyormuş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER