AK Kırşehir Milletvekili Aslanın ziyareti

AK Kırşehir Milletvekili Aslanın ziyareti -Muzaffer Aslan, AK Parti heyeti ile birlikte İl Özel İdaresini ziyaret etti


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, İl Özel İdaresi yetkililerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Aslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya ile birlikte İl Özel İdaresine ziyarette bulundu.
     İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal ve Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğanı ziyaretinde konuşan Aslan, il genelindeki bütün kamu binalarını sırası geldikçe yenilediklerini belirtti.
     Aslan, Bugüne kadar Adliye Sarayı, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurt binaları, Sosyal Hizmetler kurumunun bazı binalarını yeniledik. Bunların yanı sıra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin inşaatı da yakın bir zamanda inşallah bitirilecek ve ayrıca eğitim, sağlık, kültür, gençlik ve spor alanlarında da yeni binalar yapılmakta ve bu binalarda değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. İl Özel İdaresinin yeni binası da Kırşehirin prestij binalarından bir tanesi olmuştur. Bu bağlamda İl Özel İdaresinin yeni binasının bütün Kırşehire hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber AK Kırşehir Milletvekili Aslanın ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER