AK Partide Halk Günü etkinliği

AK Partide Halk Günü etkinliği -AK Parti İl Başkanı Reyhan: Biz seçimden seçime değil, gelecek nesiller için çalışan bir hareketiz


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Biz seçimden seçime değil, gelecek nesiller için çalışan bir hareketiz dedi.
     Reyhan, AK Parti İl Başkanlığındaki Halk Günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, teşkilat çalışmalarına devam ederken, Eskişehir ile ilgili yatırımları da takip ettiklerini kaydetti.
     Biz seçimden seçime değil, gelecek nesiller için çalışan bir hareketiz diyen Reyhan, şöyle konuştu:
     Sivrihisar ile ilgili netleşen bir yatırım var. Sivrihisar İlçesi Toprak Mahsulleri Ofisince yaklaşık 15 milyon lira değerinde silo yatırımı yapılacak. Milletvekillerimizle birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız ile görüşmeler neticesinde Kaymaz ve Sivrihisara silo yapılması kararı çıktı. Yaklaşık 30 bin tonluk silo Kaymaz ilçesine, 20 bin tonluk siloda Sivrihisar ilçesine yapılacak. Bu yatırımla bölgedeki çiftçiler, mahsullerini daha rahat ve hızlı bir şekilde almış olacak. Eski usul mahsul alımından vazgeçilip daha modern usullerle alım sağlanacak.
     Reyhan, 22 Şubatta Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcının ve 23 Şubatta da Maliye Bakanı Mehmet Şimşekin Eskişehire geleceğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Partide Halk Günü etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER