AK Partide Haftalık İstişare toplantısı yapıldı

AK Partide Haftalık İstişare toplantısı yapıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ülker Can, Salih Koca ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan AK Parti Grup Toplantısının ardından haftalık olağan görüşmelerini gerçekleştirdi.
     Her hafta salı günü, Eskişehiri ilgilendiren konular üzerine görüşmeler yapan AK Parti milletvekilleri ve il başkanı bu haftaki görüşmelerini Milli Eğitim Komisyonu Odasında yaptı.
     AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, görüşmeyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcının yoğun programı olmasına rağmen Eskişehiri ihmal etmediğini belirterek, olağan istişare toplantılarını Bakan Avcının katılımıyla bu hafta da gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Eskişehirin ihtiyaçlarını artık daha kısa sürede giderebileceklerini ifade eden Reyhan, Bakan Avcının Eskişehir için önemli bir fırsat olduğunu bildirdi.
     Reyhan, başta kampüs okul projesi olmak üzere Eskişehirin aciliyet teşkil eden eğitim ihtiyaçlarını Bakan Avcı ve AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Koca ile Can görüştüklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Partide Haftalık İstişare toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER