AK Partiden Düziçi Devlet Hastanesine ziyareti

AK Partiden Düziçi Devlet Hastanesine ziyareti


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Nuri Koncayı makamında ziyaret etti.
     AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, Düziçi Devlet Hastanesinin sorunlarını tespit edip çözüm aramak için Koncayı ziyaret ettiklerini söyledi.
     Taman, kardiyoloji ve kulak burun boğaz uzmanlarının çok yakında kadrolu olarak geleceğini, tomografi cihazındaki arızanın giderilmesine çalışıldığını, ilçede hastaların sağlık hizmetlerinden rahatça faydalanması için yoğun ve disiplinli bir çalışma yapıldığını ifade etti.
     Başhekim Konca da, hastanenin uzman doktor eksiğini gelecek olan doktorların göreve başlamasıyla büyük oranda gidereceklerini belirterek, şunları kaydetti.
     Hastanemizi 24 saat gözetleyecek ve bilgi alınabilecek bir sistemi hayata geçirmek için çalışma yapıyoruz. Hastanenin koridorunda dahi kimin ne yaptığını görmek istiyorum. Bu sistemi kurduğumuzda, hastalar hakkında anlık bilgilerin elde edilecek, daha disiplinli bir çalışma yapacağız. Hastanemiz fiziki açıdan yeterli durumda. Hizmette kaliteyi artırmak için çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Partiden Düziçi Devlet Hastanesine ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER