AK Partiden Türkiye Sakatlar Derneğine ziyaret

AK Partiden Türkiye Sakatlar Derneğine ziyaret


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Coşkunun, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şube Başkanı Halis Kassapı ziyaret ettiği bildirildi.
     AK Partiden yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerdeki olağan genel kurulda Kassapın yeniden dernek başkanlığına seçildiği ve Coşkunun Kassapa başarılar dilemek amacıyla derneği ziyaret ettiği belirtildi.
     Coşkun, engelin bedende bulunmasının önemli olmadığını, zihinlerdeki engellerin ortadan kaldırılmasının daha önemli olduğunu kaydederek şu ifadeleri kullandı:
     Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için bazı adımların atılması gerek. Burada herkese, hepimize iş düşüyor. Hükümetimiz gereken kanuni değişiklikleri yapmaya devam ediyor. Yerel yönetimlere kentlerdeki engellerin ortadan kaldırılması yönünde mecburiyet getirildi. El birliği ile engelli vatandaşlarımıza hayatı kolaylaştırmalıyız.
     Kassap ise dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsederek, Derneğimiz bünyesinde engellilere kurslar veriyoruz. Kurs gören engellilere aylık 420 lira yatırıyoruz. Ayrıca, kurs süresi olan 95 gün için de kursiyerlerin sigortalarını ödüyoruz şeklinde açıklamada bulundu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber AK Partiden Türkiye Sakatlar Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER