AK Partiden Uyara proje ziyareti

AK Partiden Uyara proje ziyareti


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Bandırma İlçe Başkan Yardımcıları Yakup Ataş ve Bora Öziş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Sefa Uyarı ziyaret etti.
     Ataş, yaklaşık olarak 45 dakika süren ziyarette, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında üreticilere verilecek makine ve ekipman desteklerinden ilçe genelindeki üreticilerin faydalanmasını istediklerini belirtti.
     Üreticilerin bu konuda bilgilendirilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen Ataş, 3 Temmuzda başlayıp 1 Ağustos 2012de sona erecek projenin büyük fayda sağlayacağını bildirdi.
     Uyar ise üreticilerin faydalanmaları için gerekli bilgilendirmenin internet ve SMS yoluyla yapıldığını belirterek, 2011 yılında il genelinde bu proje için 5 milyon 200 bin lira kaynak ayrıldığını, bunun 578 bin 227 lirasının Bandırmalı üreticilere verildiğini söyledi.
     2012 yılında proje için aktarılacak olan kaynağın ise yapılacak müracaatlara göre değişeceğini dile getiren Uyar, bakanlığın kırsal yatırımları destekleme projesi kapsamında 27 değişik türden ekipmana destek verdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber AK Partiden Uyara proje ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER