AK Partili gençler bir araya geldi

AK Partili gençler bir araya geldi


YOZGAT (A.A) - AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez, partili gençlerle değerlendirme toplantısı düzenledi.
     Çapanoğlu Kent Park Tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Sönmez, görevi geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Yaklaşık 1 yıldır yapılan çalışmalar doğrultusunda öncelikle Yozgatlı gençlerin iş ve aş sorununu, üniversiteli öğrencilerin dertlerini, sıkıntılarını çözmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Sönmez, Bozok Üniversitesindeki formasyon konusunun çözüme kavuşturulmamasını Yozgat eğitimi için büyük bir eksiklik olarak gördüklerini söyledi.
     Gençlik Kolları olarak öğrencilerin, gençlerin sorunlarını dinlediklerini, onların sosyal ve kültürel beklentilerine cevap vermek için çeşitli faaliyetlere imza attıklarını anlatan Sönmez, şunları kaydetti:
     AK Parti Gençlik Kolları olarak özel gün ve geceler tertipledik. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerini ulaştırdık. Yozgat Çevre Topluluğu adı altında toplumdaki çevre bilinci ve doğa sporlarına olan ilginin artırılması noktasında Çamlıkta çöp toplama kampanyası başlattık. Bu çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber AK Partili gençler bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER