AK Partinin iktidara gelişinin 10uncu yıl

AK Partinin iktidara gelişinin 10uncu yıl dönümü -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: Ülkemiz ve şehrimiz, AK Parti iktidarı ile 10 yılda önemli mesafeler kat etmiştir


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Türkiyenin ve Kütahyanın, AK Parti iktidarıyla son 10 yılda önemli mesafeler kat ettiğini bildirdi.
     Saraçoğlu, partisinin iktidara gelmesinin 10uncu yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, AK Partinin, oylarını katlayarak artıran ve 3 seçimde tek başına iktidar olan dünyada örnek siyasi parti olduğunu belirtti.
     Türkiyenin, 10 yıllık AK Parti iktidarında dünyada önemli bir noktaya geldiğini ifade eden Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     AK Parti, ilk kez iktidara geldiği, Türkiyemizin kaderinin değiştiği gün olan 3 Kasım 2002 tarihinden 2012ye geldiğimizde 3 genel seçim atlatmış ve oylarını katlayarak aynı liderle tek başına hükümet kurmayı başarmıştır. AK Parti, dünyaya örnek tek parti, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünyaya örnek tek lider konumundadır. 3 Kasım 2012ye geldiğimizde hala iktidardaysak ve Türkiye seçmeninin yarıdan fazlasının oyları ve sevgisine mazhar olabiliyorsak, bu birlik ve beraberliğimizin devamlılığı, dürüst bir şekilde çalışma ve Halka Hizmet Hakka Hizmet düsturunu kendimize ilke edinmiş olmamızdandır. Kütahya halkının 2002den itibaren bize hep artarak destek vermesi, bizi onurlandırmaktadır. Ülkemiz ve şehrimiz, AK Parti iktidarı ile 10 yılda önemli mesafeler kat etmiştir. Bu 10 yıllık dönemde olamaz denilenleri yaparak halkımızın daha refah bir şekilde yaşamasına imkan vermiş ve vermeye de devam etmekteyiz. Demokratikleşme yolunda attığımız adımlarla ülkemizde huzur, güven ve barış ortamı sağlanmaktadır.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Partinin iktidara gelişinin 10uncu yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER