AK Partinin kuruluşunun 11. yıldönümü

AK Partinin kuruluşunun 11. yıldönümü -AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: 11 yıl boyunca yapılan hizmetler noktasında kendimizle yarışarak tüm zamanların rekorlarını kırdık


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, 11 yıl boyunca yapılan hizmetler noktasında kendimizle yarışarak tüm zamanların rekorlarını kırdık dedi.
     Örki, AK Partinin kuruluşunun 11. yıl dönümü ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, geçen 11 yıl boyunca ortak aklı ön planda tuttuklarını ve istişareye büyük önem verdiklerini belirtti.
     Yapılan hizmetlerde çıtayı çok yükseklere taşıdıklarını ifade eden Örki, şunları kaydetti:
     Yola çıkarken giydiğimiz beyaz kefenlerimizi hiç çıkarmadık. Cesaretimizi asla kaybetmedik. Zulüm karşısında sessiz kalmadık. Milletimiz karşısında olabildiğince mütevazı olduk ancak kibirli insanlar karşısında da sessiz kalıp zillet içinde olmadık. Bir tokat vurana öteki yanağımızı göstermedik. Bizim varlık sebebimiz halkın ta kendisidir. Amaç millete hizmettir. Millete hizmet kutsaldır. Bu amacını kaybeden siyaset anlayışının yok olmaya mahkum olduğunun da farkındayız. Bu nedenle Türk insanının yaşam şartlarını iyileştirmek, onur ve saygınlığını pekiştirmek için, insanımızı yüceltmek için, Atatürkün işaret ettiği şekilde ülkemizi kalkındırmak için çok çalışacağız. 11 yıl boyunca yapılan hizmetler noktasında kendimizle yarışarak tüm zamanların rekorlarını kırdık. Teşkilatımız 11 yıllık tecrübe ve birikimleri geliştirecektir. Ülkemizi yeni başarılara taşıyacaktır. Hizmet yolundaki bu tarihi yürüyüşümüz koşarak devam edecektir.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Partinin kuruluşunun 11. yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER