AK Partiye Balıkesirde bin 500 kişi

AK Partiye Balıkesirde bin 500 kişi katılacak -İl Danışma Kurulu Toplantısında, aralarında 2 belediye başkanının da yer aldığı bin 500 kişinin AK Partiye katılacağı bildirildi


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Genel Başkan Yardımcıları Edip Uğur, Süleyman Soylu ve Numan Kurtulmuşun da bulunacağı 24 Kasımdaki İl Danışma Kurulu Toplantısında, aralarında 2 belediye başkanının da yer aldığı bin 500 kişinin AK Partiye katılacağını bildirdi.
     Poyrazlı, düzenlediği basın toplantısında, 24 Kasımdaki İl Danışma Kurulu Toplantısına Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylunun da geleceğini belirtti.
     Toplantıda, partiye yaklaşık bin 500 kişinin katılacağını dile getiren Poyrazlı, Öğretmenler Gününe denk gelen toplantının ayrı bir özelliğinin bulunduğunu kaydetti. Kurtulmuş ve Soylunun AK Partiye katılımından sonra Türkiye genelinde ilk kez birlikte bir toplantıya katılmış olacağını ifade eden Poyrazlı, Bu nedenle il teşkilatı olarak bu toplantıya ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz dedi.
     Poyrazlı, AK Partinin kuruluşundan sonra girdiği her seçimden oylarını artırarak çıktığını anımsatarak, 3 Kasım 2002 tarihini de Türk siyaseti açısından milat olarak gördüklerini söyledi.
    
     -215 bin üye hedefi-
    
     AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın teklifleriyle iki partinin eski genel başkanlarının AK Partiye katıldığını anımsatan Poyrazlı, bunun bir katılım değil aynı davada halka hizmet etmek isteyen insanların bir araya gelip kucaklaşması olduğunu vurguladı.
     Bu katılımın ardından Balıkesirde partiye çok sayıda katılımın gerçekleştiğini anlatan Poyrazlı, şunları kaydetti:
     Öncelikle HAS Parti ve Demokrat Partideki arkadaşlarla kucaklaştık. Ancak çerçeveyi daha da genişlettik. Diğer siyasi partilerden, oda başkanları, muhtarlar, iş adamları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi arkadaşlar partimize katılacaklar. Hepsine şimdiden hoş geldiniz diyoruz. 10 Aralık 2010da Balıkesirde 42 bin üyemiz vardı. Şu anda 100 binin üzerinde üyemiz bulunuyor. Başbakanımızın hedefi Türkiyedeki seçmen sayısının yüzde 25i. Balıkesirde ortalama 870 bin seçmen var. Bu da 215 bin üyemizin olması gerekiyor. Biraz eksiğimiz var.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber AK Partiye Balıkesirde bin 500 kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER