AK Partiye katılım

AK Partiye katılım -Denizlide 1999-2004 yılları arasında DYPden belediye başkanlığı yapan Ali Aygören, AK Partiye katıldı


DENİZLİ (A.A) - Denizlide 1999-2004 yılları arasında DYPden belediye başkanlığı yapan Ali Aygören, AK Partiye katıldı.
     AK Parti Denizli İl Başkanlığında düzenlenen törene AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki ve partililer katıldı.
     AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Ali Aygören abi evinize hoş geldiniz dedi.
     AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ise AK Partinin milletin partisi olduğunu belirterek Artık partimizin daha da büyüdüğünü, daha da güçlendiğini hissediyoruz. Denizlimize, ülkemize, şahsında Ali Beye ve arkadaşlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önümüzdeki günlerde partimizin daha da güçleneceğine inanıyorum dedi.
     Eski Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören ise, bugün 1946da aldıkları ruhu yaşatan AK Partinin mensubu olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.
     AK Partiye üyelik formunu dolduran Aygörene AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve İl Başkanı Avni Örki tarafından parti rozeti takıldı.
     Aygörenin katılımı dolayısıyla çok sayıda kişi AK Partiye üye olurken, İl Başkanı Avni Örki, bugün 100 kadar kişinin katılımını beklediklerini, önümüzdeki günlerde eski partisinden istifa edeceklerle katılımların artacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Partiye katılım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER