AK Partiye katılımlar

AK Partiye katılımlar -AK Partiye katılan feshedilen HAS Partinin Kurucular Kurulu ve Danışma Meclisi üyesi Cihan: -Bu süreç, bir koalisyon işbirliği süreci değildir. Bu süreç, yeni güçlü Türkiyenin kurulması yönünde bir bütünl


KARABÜK (A.A) - AK Partiye katılan feshedilen HAS Partinin Kurucular Kurulu ve Danışma Meclisi üyesi Özlem Urgancıoğlu Cihan, Bu süreç, bir koalisyon işbirliği süreci değildir. Bu süreç, yeni güçlü Türkiyenin kurulması yönünde bir bütünleşme sürecidir dedi.
     Cihan, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Danışma Meclisi ve Katılım Toplantısında kendisinin de Genel Başkan Numan Kurtulmuş ve 222 arkadaşı gibi AK Partiye geçtiğini söyledi.
     Bundan sonra aynı çizgi ve görüşleri doğrultusunda AK Parti çatısı altında siyasete devam edeceklerini ifade eden Cihan, şöyle konuştu:
     HAS Parti çatısı altında bir araya geldik. Bir araya gelmemizin sebebi, yeni bir ses, yeni bir soluk ve yeni bir siyaset ortaya koyabilmekti. Gerçekten 2 yıla yakın bir sürede çok hızlı bir çalışma gerçekleştirdik. Türkiyede yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışıyla hareket ettik. Bize AK Partiye katılım teklifi geldi. Bu teklif yeni Türkiyenin inşasını birlikte gerçekleştirme teklifidir. Sorumluluk bilincimizi, milletimize olan taahhüdümüzü ve Başbakanın samimi ve iyi niyetli davet ve talebini ciddiye aldık, değerlendirdik ve AK Parti ile bütünleşme yönüne doğru eğilimimizi kamuoyuyla paylaştık. Bu süreç, bir koalisyon işbirliği süreci değildir. Bu süreç, yeni güçlü Türkiyenin kurulması yönünde bir bütünleşme sürecidir.
     Cihan, amaçlarının yeni Türkiyenin inşasına katkıda bulunmak ve milletin gösterdiği istikamette sorumluluktan kaçmamak olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Partiye katılımlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER