AK Partiye katılımlar

AK Partiye katılımlar -AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: -Bu bir hizmet kervanıdır. Bu bir hizmet yolculuğudur. Sayın Başbakanımız hem içeride hem de dışarıda o dik duruşu sergiliyorsa,sizlerin vermiş olduğu o büyük destekle bunu yapı


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Bu bir hizmet kervanıdır. Bu bir hizmet yolculuğudur. Sayın Başbakanımız hem içeride hem de dışarıda o dik duruşu sergiliyorsa, sizlerin vermiş olduğu o büyük destekle bunu yapıyor dedi.
     Aydın, partisinin il başkanlığında düzenlenen, feshedilen HAS partili bir grubun AK Partiye katılım törenine katıldı. Aydın burada yaptığı konuşmada, Türkiyede yapılan hizmette olmak istiyorum, ben de varım diyebilen herkesin Ak Parti çatısı altında yer alması gerektiğini belirtti.
     Türkiye olarak çok önemli aşamadan geçtiklerini belirten Aydın, bu birleşmeyle daha da güçlendiklerini ve yeni Türkiyenin inşasına bir adım daha yaklaştıklarını kaydetti.
     Aydın, şöyle konuştu:
     Bu bir hizmet kervanıdır. Bu bir hizmet yolculuğudur. Bu hükümette ne kadar görev alırsak o kadar çok güçlü oluruz. Sayın Başbakanımız hem içeride hem de dışarıda o dik duruşu sergiliyorsa, sizlerin vermiş olduğu o büyük destekle bunu yapıyor. Bu destek arttıkça o dik duruşta sonuna kadar devam edecektir. Yapacağımız çok işler var. 10 yılda çok şeyler değişti. Dünya ekonomik kriz içerisindeyken Türkiye büyümede ikinci oldu.
     AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metinerde, AK Partiye katılanların kendi evlerine geldiklerini ifade ederek, AK Parti devletin partisi değildir. Aziz milletimizin partisidir. AK Parti hepimizin partisidir. AK Parti farklılıklarımız ne olursa olsun, herkesi kendimizden bilen bir partidir. Aslında birbirimizle ayrımız gayrımız yoktur. Biz birbirimizle beraberdik. Birlikte mücadeleler verdik. Yollarımız kısmen ayrıldı ama tekrar aynı yerde buluştuk. Siz burada misafir değilsiniz ev sahibisiniz ifadelerini kullandı.
     AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise kentin tarihi günlerden birini yaşadığını ifade etti.
     AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş de katılımlarla AK Partinin daha da büyüyerek güçleneceğini dile getirdi.
     Konuşmaların ardından feshedilen HAS Partiden AK Partiye geçenlere rozetleri takıldı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı:Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber AK Partiye katılımlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER