AK Parti Adana Geçlik Kolları Başkanı

AK Parti Adana Geçlik Kolları Başkanı Ay: -18li yaşlardayken bile siyaset kurumunun en üst noktalarında görev alabilmemizin önünü açacak olan Anayasal düzenlemeleri yapacak kadar bize güvenen partimize sonsuz teşekkür ediyor


ADANA (A.A) - Ak Parti Adana Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, 18li yaşlardayken bile siyaset kurumunun en üst noktalarında görev alabilmemizin önünü açacak olan Anayasal düzenlemeleri yapacak kadar bize güvenen partimize sonsuz teşekkür ediyoruz ifadesini kullandı.
     Ay, yazılı açıklamasında, AK Partinin geçtiğimiz dönem seçilme yaşını 30dan 25e indirdiğini, şimdi de 18e düşürülmesinin planladığını belirterek, şöyle devam etti:
     18li yaşlardayken bile siyaset kurumunun en üst noktalarında görev alabilmemizin önünü açacak olan Anayasal düzenlemeleri yapacak kadar bize güvenen partimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyoruz. Zor olan seçilmek değil, seçmektir. Bunun için her şeyden önce iyi bir bilgiye ve muhakeme gücüne sahip olmalısınız. Hal böyleyken, seçmek için 18 yaşını yeterli görmek, seçilmek için ise 18 yaşını yeterli görmemek en hafif tabiriyle bir akıl tutulmasıdır.
    
     Muhabir: Adana / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Adana Geçlik Kolları Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER