AK Parti Adana Milletvekili Erdinç:

AK Parti Adana Milletvekili Erdinç: Hükümet olarak her kesimden vatandaşımıza yeni haklar kazandırıyoruz


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, hükümet olarak her kesimden vatandaşa yeni haklar kazandırdıklarını bildirdi.
     AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdinç, Adanada ki yaz program çerçevesinde Sarıçam ilçesindeki esnaflar ve vatandaşlarla buluştu. Önce Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen Erdinç, yapılan yeni anayasa değişiklikleri ve düzenlemelerle ilgili bilgilendirmeler yaptı.
     Milletvekili Erdinç daha sonra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Orhan Gazi Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile Kozan yolu üzerinde bulunan vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Nebi Yıldız ve mahalle sakinleri Milletvekili Erdinçe yaşadıkları sorunları anlatarak çözüm talep ettiler. Yıldırım Beyazıt Mahallesinde vefat eden Rabia Şahinin evine taziye ziyareti de yapan Erdinç, baş sağlığı diledi ve burada toplanan vatandaşlarla bir süre görüştü.
     Vatandaşlara yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Erdinç, Hükümet olarak her kesimden vatandaşımıza yeni haklar kazandırıyoruz. Eşi vefat etmiş muhtaç durumda olan ve her hangi bir sosyal güvenlik kuruluşlarına kaydı bulunmayan kadınlarımıza bir destek sağladık. Bu kadınlarımız ikamet ettikleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat etmeleri sonucunda 2 ayda bir nakdi yardım alabileceklerdir. Nisan ayı itibari ile bu uygulama başlatılmış ve birçok kadınımız bu yardımdan faydalanır hale gelmiştir. Sizlerinde çevresinde bu durumda olan kadınlarımız varsa, bilgilendirin ve bu yardımdan faydalanmalarını sağlayın ifadelerini kullandı.
     Daha sonra Erdinçin Genç MÜSİADın iftarına katıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Erdinç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER