AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğanın

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğanın Çelikhan ziyareti


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, partililerle birlikte Çelikhan ilçesini ziyaret etti.
     AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe girişinde karşılanan, Erdoğan ve beraberindeki heyet, daha sonra AK Parti ilçe binasına geçti.
     Burada Parti teşkilatı ile bir süre sohbet edip, ilçenin genel sorunları hakkında teşkilattan bilgi alan Erdoğan, daha sonra Cumhuriyet Meydanında bunan bir çay evinde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Burada ilçenin acil ihtiyaçları hakkında bilgi veren AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mustafa Bulut, şu an için en önemli ihtiyaçlarının 24 derslikli bir okul ve İmam Hatip Lisesinin kendi binasına taşınması olduğunu söyledi.
     Erdoğan, parti teşkilatından ilçenin sorunları ile ilgili olarak sürekli bilgi aldıklarını, ilçenin sorunlarına vakıf olduklarını ve çözümü için hızlı bir ilerleme kaydettiklerini söyledi.
     Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:
     Çelikhan ilçemizin önemli sorunları arasında olan, Çelikhan Malatya yolu önümüzdeki yıl içinde bitirilip hizmete açılacaktır. İçme suyu ihalesi yapıldı ve ilgili firma çalışmalara başladı. Önümüzdeki en geç 7 ay içerisinde bu su şehir içme suyu şebekesine katılacaktır. Çat Barajı tüneli proje çalışması devam ediyor. Aralık ayı içerisinde bu proje bitecek ve İnşallah 2013 yılı başında yapım ihalesine çıkılacaktır. Köylerimizin yol, su sıkıntısı kalmadı. Hükümetimiz döneminde yapılan hizmet Cumhuriyet tarihinde yapılmamıştır.
     İlçe teşkilatımızdan aldığım son bilgilere göre ilçenin şu an için görünen en önemli sorunu derslik sorunudur. İmam Hatip Lisesi açıldı. Hayırlı olsun. İnşallah İmam hatip lisesi kendi binasına taşınacak ve bununla birlikte 24 derslikli bir orta okul yaptık mı ilçenin önümüzdeki uzun yıllar derslik sıkıntısı kalmayacaktır. Tütün konusunda AK Parti Grup Başkan vekilimiz Ahmet Aydın beyin uğraşları var. AK Parti Adıyaman Milletvekilleri olarak Çelikhan ilçemiz ile ilgili her konuda çalışmalar yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz.
     AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Cumhuriyet Meydanında bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğanın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER