AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş,

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş, Tut ilçesini ziyaret etti


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere gittiği Tut ilçesinde, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi, esnafı ziyaret etti.
     Tut ilçe ziyaretine AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat, Tut İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, AK Parti il yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
     İlk olarak parti yönetimini ziyaret eden Yetiş, burada AK Parti Tut İlçe Başkanı Ahmet Öztürkten ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Yaklaşık 20 köy ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştiren Yetiş, toplantıya katılan muhtarlardan tek tek mahalle ve köylerindeki eksiklikleri ve sıkıntıları dinledi ve muhtarların şikayetlerini not aldı.
     Ayrıca Yetiş, muhtarlara KÖYDES çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra ilçe yönetimi ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Yetiş, esnafın sorunlarını dinledi.
     Yetiş, Tutda ve il genelinde tek bir köyün sorunu kalmayana kadar ara vermeden çalışmalarını sürdüreceklerini ve kendilerine gerek muhtarların gerekse vatandaşların taleplerle ve isteklerle gelmelerinden mutluluk duyduklarını belirtti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER