AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatından

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatından motivasyon eğitimi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından motivasyon eğitimi düzenledi.
     Sinanpaşaya bağlı Çatkuyu köyünde düzenlenen motivasyon eğitimine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve AK Parti Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Ürün, burada yaptığı konuşmada, mahalli idareler seçimlerinin tarihinin öne alındığını, kalan bu süre içerisinde AK Parti Afyonkarahisar teşkilatının çalışmalarının artırarak devam etmesi gerektiğini bildirdi.
     Merkez ilçenin genel seçimlerde aldığı oy oranı ve sayısı düşünüldüğünde AK Partinin Afyonkarahisardaki başarısı için merkez ilçenin hayati bir öneme sahip olduğunu ifade eden Ürün, şunları kaydetti:
     Genel seçimlerde yakalanılan yüzde 66lık oy oranı Afyonkarahisarda AK Partiye oy veren her 3 kişiden birinin merkezde oy kullandığını gösteriyor. O nedenle mahalli idareler seçimlerinde de merkezin rolü büyük olacak. Bunu gözönüne alarak çalışmalarımızı ve gayretlerimizi daha da artırmalıyız. Başta sandık kurulları olmak üzere tüm mahalle ve köy temsilcilerine yönelik eğitim programlarının düzenlenmesi gerekiyor. Ben milletvekili olarak bu konuda elimden gelen desteği vermeye hazırım. Eğitim programları çok önemli. İnşallah yapacağımız çalışmalarla, AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı olarak köy temsilcilerimizden, il ve ilçe yönetimlerimize kadar Afyonkarahisarda çok güzel sonuçlar elde edeceğiz.
    
     Muhabir: Ekip / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER