AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe yönetim kurulu toplantısı Çıkrık beldesinde yapıldı.
     AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Çıkrık Belediye binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada Afyonkarahisarda AK Parti döneminde belediyecilik konusunda Cumhuriyet tarihinin en büyük alt yapı yatırımlarının yapıldığını belirtti.
     Afyonkarahisar Belediyesinin 2009dan bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri açıklamasının ardından muhalefet partileri eleştirecek konu bulamıyorlar diyen Eser, şunları kaydetti:
     Bir muhalefet partisinin temsilcisi belediye yol yapmaktan ibaret değildir diye bir açıklama yaptı. Diğer muhalefet partisinin temsilcisi ise komik ve nedenini anlayamadığımız bir biçimde Muğlanın yolları ile ilgili bir açıklama yaptı. Afyonkarahisar Belediyesinin hizmetlerinin sadece yol yapımı olarak görmek en basit anlamda insafsızlıktır. Rakamlar ortadadır. 2009dan bu yana yapılan yol miktarında AK Parti diğer partilerle mukayeseye bile sokulamaz. Biz rakamlarla gündeme gelirken onlar anlamsız eleştirilerle gündeme gelmeye çalışmaktadır. Her ne kadar muhalefet görmek istemese de halkımız AK Partinin Afyonkarahisarda yaptığı hizmetleri görmektedir. Hizmetleri gören Afyonkarahisarlılar da inşallah sandıkta AK Parti diyeceklerdir.
     Toplantıya, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ali Karkı, Levent Seleoğlu, Mehmet Kırker, Ali İhsan Çelik, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Kocakulak, Mehmet Beşkardeş, Çıkrık Belde Başkanı Şükrü Bodur, Çıkrık Belediye Başkanı Hüseyin Bay ile belde yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER