AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Ezer:

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Ezer: Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, maalesef belediyeyi ekonomik olarak içinden çıkılması zor bir duruma sokmuştur


DÜZCE (A.A) - AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrakın belediyeyi ekonomik olarak içinden çıkılması zor bir duruma soktuğunu ileri sürdü.
     Ezer, yaptığı açıklamada, Albayrakın bir televizyon programında kendilerini Türk Kızılayını siyasete alet etmekle suçladığını anımsattı.
     Albayrakın başkan olduktan sonra kızılay şube başkanlığına devam ettiğini, son seçimlerde ise aday olmayacağını son dakikada açıkladığını belirten Ezer, bu davranışıyla seçimlere gölge düşürdüğünü savundu.
     Ezer, Albayrakın kızılay yönetimini kendisinin dizayn ettiğini ileri sürerek, Beş kişilik yönetimde üç üyenin CHP ile organik bağı vardır. Sizce burada kızılayı siyasete kim alet etmiştir. Bizlerin istediği yalnızca tarafsız, adil ve aynı zamanda kızılayın misyonuna uygun bir yönetimdir. Bunun gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Albayrak döneminde belediyenin borcu 4 yılda yüzde 110 artmıştır diyen Ezer, Belediyenin ayrıca 5 trilyonluk gayri menkulu satılmıştır ve yapılan bütün işler borç parayla yapılmıştır. Belediyenin kendi kaynaklarıyla hiçbir yatırım yapılmamıştır ifadelerini kullandı.
     Belediyenin 18 trilyonluk borcunun yeni terminalden elde edilecek gelirle ödenmesinin mümkün olmadığını öne süren Ezer, şunları söyledi:
     1.5 trilyona yapılan terminal binası nasıl olacak da 18 trilyonluk borcu ödeyecek- Herhalde Albayrak, terminali İstanbul Esenlerde yaptığını zannetmektedir. Albayrak, maalesef Akçakoca Belediyesini ekonomik olarak içinden çıkılması zor bir duruma sokmuştur.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Ezer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER