AK Parti Amasya İl Başkanı Salman:

AK Parti Amasya İl Başkanı Salman: -Amasyada yapılan son anketlere göre, partimizin oy oranı Türkiye ortalamasının üzerindedir


AMASYA (A.A) - AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, Amasyada yapılan son anketlere göre, partimizin oy oranı Türkiye ortalamasının üzerindedir dedi.
     Salman, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge illeri arasında en başarılı teşkilatlar arasında olduklarını ifade etti.
     Türkiye genelinde yapılan son anketlere göre, AK Partinin oy oranının yüzde 52 olduğunu söyleyen Salman, şunları kaydetti:
     Amasyada yapılan anketlere göre ise, partimizin oy oranı bu rakamın üzerindedir. Bu çizgiyi daha da ileriye götürmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yapılan yatırımlar konusunda Amasyanın şanslı bir il olduğunu düşünüyorum. Eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında önemli yatırımlar yapılmıştır. Hizmet gereklidir ama yeterli değildir. Önemli olan sevmek ve sevilmektir, bizim amacımız ise Amasya halkının gönlünü fethetmektir. AK Parti 2023 siyasi vizyonu, tüm dünyada bir siyaset manifestosu olarak algılanmakta ve okunmaktadır. 12 yılı alnımızın akıyla geride bıraktık şimdi önümüzdeki 10 yıla bakıyoruz.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Amasya İl Başkanı Salman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER