AK Parti Amasya Milletvekili Erdemir:

AK Parti Amasya Milletvekili Erdemir: -Türkiyeyi 2023de 75 milyonun kardeşliğiyle, gayretiyle ve heyecanıyla dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız


AMASYA (A.A) - AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Türkiyeyi 2023de 75 milyonun kardeşliğiyle, gayretiyle ve heyecanıyla dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız dedi.
     Yeşilırmak Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (YESİAD) ev sahipliğinde Amasyada yapılan, Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonunun (KASİF), başkanlar kurulu toplantısında konuşan, Erdemir, Türkiyenin 2023 vizyonunu TUSKON ve KASİF gibi kurumların organizasyonlarıyla yakalayacağını söyledi.
     Yapılan her istişarenin yeni ufukların açılmasına vesile olacağını belerten Erdemir, şunları kaydetti:
     Eğer ülkemiz ekonomik manada bugün bu noktalara gelmişse bu istişarelerin, toplantıların neticesinde olmuştur. Hükümetlere düşen görev iş adamlarının önündeki engelleri kaldırmaktır, iş adamlarının yolunu açmaktır. İhracatı yapacak olan, üretecek olan ve bizim 2023 vizyonu dediğimiz ülke olarak 500 milyar dolarlık ihracata ulaştıracak olan, siz değerli iş adamlarısınız. Bugünkü çalışmalar, sadece KASİFin 2012 yılında yapmış olduğu 165 eğitim ve panel 45 yurt dışı gezi, 56 yurt içi gezisi beni gelecek adına ümit var kılıyor. İyi ki varsınız diyorum. Türkiyeyi 2023te 75 milyonun kardeşliğiyle, gayretiyle ve heyecanıyla dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız. Gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum, yolunuz açık olsun.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Amasya Milletvekili Erdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER