AK Parti Antalya Milletvekili Badak:

AK Parti Antalya Milletvekili Badak: -2023 vizyonunun Elmalı için önemli bir kazanım olacağına inanıyorum


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, 2023 vizyonunun Elmalı için önemli bir kazanım olacağına inanıyorum dedi.
     Milletvekili Sadık Badak, Elmalı ve Kaş ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Öztekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri açılış törenine katıldı.
     Badak, daha sonra Elmalı Esnaf Sanatkarlar Odası toplantı salonunda esnaf odaları, ziraat odaları, sanayi kooperatifi, tarımcılar kooperatifi, şoförler odası, esnaf kefalet kooperatifi, muhtarlar derneğinin yetkilileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.
     Milletvekili Badak, burada yaptığı açıklamada, ilçede elektrik voltaj düşüklüğü, yaz seracılığı, yayla turizmi gibi bazı konularda sıkıntılar olduğunu belirterek, Araç muayene sıkıntısını Ulaştırma Bakanlığına ileteceğim. TEİAŞın elektrik enerjisi ihale aşamasında. İhale gerçekleştirildiğinde 54 milyon liralık ödenek ile proje gerçekleştirilecek. Elmalıya ulaşacak elektrik enerjisi ile vatandaşın sıkıntısı sona erecek dedi.
     Elmalıda yaz seracılığı konusunda ciddi çalışmalar yapıldığını belirten Badak, sera alanlarının 9 bin dekara ulaştığını, vatandaşların sulak alanlarda buğday yerine meyveciliğe ve seracılığa yönelmelerinin daha faydalı olacağını kaydetti.
     Elmalının kültürel yapısını koruyan ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Badak, Var olan koruma altındaki anıtsal evlerin restore edilmesi, kültür turizmi açısından son derece önemlidir. 2023 vizyonunun Elmalı için önemli bir kazanım olacağına inanıyorum. Tarihi binalarımızı koruyup, restore ederek kültür turizme kazandırmalıyız. Bu konuda elimden gelen gayreti göstereceğim diye konuştu.
     Milletvekili Badak, daha sonra 19 Ağustosta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
     Daha sonra Kaşa giden Sadık Badak, Kaymakam Selami Kapankayayı makamında ziyaret etti.
     Kendilerinin diğer siyasi partilerin temsilcileri gibi seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın yanında olduklarını savunan Badak, ilçe ilçe gezerek vatandaşın derdini dinlediklerini ve çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Badak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER