AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu:

AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu: -TOKİnin Kepezdeki bazı mahalleleri kentsel dönüşüm bölgesi ilan ettiği gündeme getirildi. Böyle bir şey olmayacak


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, TOKİnin Kepezdeki bazı mahalleleri kentsel dönüşüm bölgesi ilan ettiği gündeme getirildi. Böyle bir şey olmayacak dedi.
     Milletvekili Çavuşoğlu ve İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile ziyaretlerde bulundu.
     Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fabrikalar Mahallesi muhtarı Feyzullah Büyükkeleşi ziyaret sırasında Çavuşoğlu, 19 mahalle ve bir köyün kentsel dönüşüm alanı olarak TOKİye devredildiği yönünde vatandaşların yanıltmaya çalışıldığını, bunların iddiadan ibaret olduğunu söyledi.
     Çavuşoğlu, TOKİnin Kepezdeki bazı mahalleleri kentsel dönüşüm bölgesi ilan ettiği gündeme getirildi. Böyle bir şey olmayacak. Vatandaşımızın isteği dışında bir şey yapılması mümkün değil dedi.
     Daha sonra Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetim kurulu ziyaret edildi.
     Esnaf temsilcileriyle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Çavuşoğlu, Esnaf Odaları Birliğine kayıtlı üye sayısının 81 bine ulaşmasının Antalyanın zengin bir kent olmasının sonucu olduğunu kaydetti.
     Esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları bildiklerini, çözümü için yakından ilgilendiklerini belirten Çavuşoğlu, esnaf odalarının çok güçlü bir kurum olduğunu, odanın sorunlarının çözümü konusunda ortak hareket edildiği takdirde güzel sonuçlar alınacağına inandığını ifade etti.
     AK Parti heyeti esnaf ziyaretlerinde de bulundu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER