AK Parti Antalya Milletvekili Enç esnaf

AK Parti Antalya Milletvekili Enç esnaf ve hasta ziyaretleri yaptı


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde ev, esnaf ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.
     İlk olarak Kepez Ahatlı Mahallesinde kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezini (ŞÖNİM) ziyaret eden Enç, ŞÖNİM, 7 gün 24 saat çalışarak kadının ekonomik, psikolojik, hukuki ve sosyal olarak güçlendirilmesini hedeflemektedir. Merkezde yeterli sayıda psikolog, sosyal çalışmacı, sosyolog, çocuk gelişimcisi ve eğitimcisi gibi meslek elemanları ile sağlık personeli, kolluk görevlisi ve idari personel bulunuyor. Sadece şiddet gören değil, şiddet uygulayan kişilere de rehabilitasyonla ilgili hizmetler bu merkezden veriliyor dedi.
     Antalyanın en çok göç alan ilçesi olan Kepeze büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Enç, AK belediyeler seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmiştir, getirmeye de devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın vaatlerini yerine getirmediği gibi işçilerin alın teri olan maaşını bile ödemiyor. Boş vaatlerle insanları kandırdılar. Hizmet değil, sorun üretiyorlar diye konuştu.
     Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin ve yönetimi ile Muratpaşa ilçesinde ev, esnaf, hasta ve taksi duraklarını ziyaret eden Enç, hastalarla da ilgilendi. Enç, vatandaşların taleplerini, ilgili yerleri arayarak çözmeye çalıştı.
     Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören bir hastayı da ziyaret eden Enç, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Enç, daha sonra Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile EXPO Genel Sekreterini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Enç esnaf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER