AK Parti Antalya Milletvekili Enç:

AK Parti Antalya Milletvekili Enç: -Kırcami sorununun çözülememesinin en büyük nedeni Büyükşehir Belediyesidir


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kırcami sorununun çözülememesinin en büyük nedeni Büyükşehir Belediyesidir dedi.
     Milletvekili Enç, Muratpaşa ilçesindeki Lara Sizin Taksi Durağı, As Taksi Durağı, Berk Taksi Durağı, Güzelbağ Taksi Durağı, Güzel Semt Taksi Durağı, Lara Taksi Durağı, Çağlayan Taksi Durağı ve Barınaklar Taksi Durağı esnafı ile bir araya geldi.
     Ziyarette Kırcami ile ilgili sorularla karşılaşan Enç, Kırcami sorununun çözülememesinin en büyük nedeni Büyükşehir Belediyesidir. Kırcamide imar sorunun çözülebilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının İmar planımız emsali şu, zayiatı bu demesi gerekir. Akaydının bakanlığa detaylı taslak planı göndermesi gerekiyor. Bu planı göndermediği için sorun çözülemiyor. Kamu yararı kararı için bakanlıkta bekliyor dedi.
     Milletvekili Ençin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyen taksiciler de taksi duraklarının yenilenmesi için Ençten destek istedi.
     Ençe ziyaretinde İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karasan, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülgün Gököz, Muratpaşa ilçe yönetiminden Ali Şekerci, Adnan Saraç ve Mücahit Turgut, Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçın ve yönetiminden Ruhsar Kayacan, Hasibe Doğan, Muratpaşa Gençlik Kolları yönetiminden Turhan Şekerci ile Muratpaşa Mahalle temsilcisi Sami Acar eşlik etti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Enç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER