AK Parti Antalya Milletvekili Samani:

AK Parti Antalya Milletvekili Samani: -Dünyanın gözbebeği, turizmin başkenti olan Antalyanın her alanda olduğu gibi enerji alanında da gelişmesinden geri kalmamalıyız


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, dünyanın gözbebeği, turizmin başkenti olan Antalyanın her alanda olduğu gibi enerji alanında da gelişmesinden geri kalmaması gerektiğini söyledi.
     Samani, partisinin Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Bölge Müdürü Ahmet Hamdi Soylu ile İl Müdürü Bülent Güralı ziyaret etti. Samani, ziyarette yaptığı konuşmada Antalyada modern hayatın belirli seviyeye ulaşmasıyla son zamanlarda enerji tüketiminde hızlı bir artış yaşandığını kaydetti.
     Bunun da zaman zaman sıkıntılara neden olduğunu anlatan Samani, hatların yenilenmesi, trafoların güçlendirilmesi gerektiğini, buna rağmen daha önce Antalyaya enerji anlamında bir yatırım yapılmadığını aktardı.
     Kendilerinin enerji sıkıntısının giderilmesi ve yatırım yapılması için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile görüştüklerine dikkati çeken Samani, Antalyaya 39 milyon lira ek kaynak aktarılmasını sağladık. Yapılması gereken ne ise yapılacak, devlet olarak Antalyanın enerji alanındaki gelişiminde geri kalmamalıyız. Dünyanın gözbebeği, turizmin başkenti olan Antalyanın her alanda olduğu gibi enerji alanında da gelişmesinden geri kalmamalıyız diye konuştu.
     Samani daha sonra Antalya Sağlık Eğitim Gençlik Spor Dayanışma Derneği, Ünsal Mahalle Muhtarlığı ile esnafları ziyaret etti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Samani: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER