AK Parti Antalya Milletvekili Türel:

AK Parti Antalya Milletvekili Türel: -Türkiyedeki örneklerinde olduğu gibi kente, Antalyanın adına yakışır spor tesislerini kazandırırız


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, Türkiyedeki örneklerinde olduğu gibi kente, Antalyanın adına yakışır spor tesislerini kazandıracaklarını belirtti.
     Türel, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık bin 500 takımın devre arası kamp için geldiği Antalyada TSYDnin birçok sorumlulukları olacağını ifade etti.
     Türkiyede geçmiş yıllarda 3 büyüklerin katıldığı TSYD Kupası turnuvaları yapıldığını, ancak ticari koşulların bu ve benzeri turnuvaların gerçekleştirilmesini zorlaştırdığını dile getiren Türel, Antalyada bunun başarılabileceğini kaydetti.
     Antalyanın spor tesisi fakiri olmasının kendisini fevkalade üzdüğünü vurgulayan Türel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Antalyaya spor tesisi kazandırılması konusunda daha önce çok önemli fırsatlar çıktı. Ancak bu fırsatlar buruşturularak çöpe atıldı. Antalyaya spor tesisi kazanılması hususunda şimdi de çok önemli gayretler var. Bu gayretlerin sonuçlandırılması hususundaki destekler, Antalyada tarihi çalışmalar olacaktır. Antalyada hep birlikte geçmişte yaşanmış kısır çekişmelerden kurtulmak suretiyle Türkiyedeki örneklerinde olduğu gibi kente, Antalyanın adına yakışır spor tesislerini kazandırırız. Bu gayretlerin arkasında de TSYDnin desteğini görmek benim en büyük arzumdur. Biz bunu başarabilecek bir güçteyiz. Her zaman her yerde bir takım farklı sesler çıkacaktır. Bu demokrasinin gereğidir. Her farklı sese hep birlikte saygı göstermek zorundayız.
     Menderes Türel, Antalyanın spor tesisi ve spor aktiviteleri yönünden zenginleştirilmesi için en büyük destek ve görevin TSYD üyelerine düştüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Tesis olmaz ise aktivite de olmaz. Biz bugün Dünya Futbol Şampiyonasının, Avrupa Futbol Şampiyonasının Antalyada oynanmasını istiyor isek, tesisimizin olması lazım. Dünya Basketbol Şampiyonasının üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. Onun Antalyaya getiriliş öyküsünü inşallah ileride kitap haline dönüştürülmek suretiyle ifade edeceğim. Ne gayretler içinde Antalyaya getirildi o turnuva, ama Antalyada tesis olmadığı için oynatabilme şansımız söz konusu olmadı. Bir Antalyalı olarak bu benim çok büyük bir üzüntüm.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Türel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER