AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı

AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Şeker: -Milletvekilimiz Ahmet Edip Uğurun MKYKna yeniden seçilmesi gurur kaynağımız oldu


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, Milletvekilimiz Ahmet Edip Uğurun MKYKna yeniden seçilmesi gurur kaynağımız oldu dedi.
     Şeker, yaptığı açıklamada, AK Partinin geçen hafta sonu yapılan büyük kongreye Balıkesir teşkilatları olarak 26 otobüsle katılıp tarihi ve anlamlı bir güne tanıklık etmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Kongrede verilen tüm önergelerde 81 il başkanının imzasının yer almasının büyük anlam ifade ettiğini belirten Şeker, Türk siyasi hayatında hiçbir siyasal harekete nasip olmayacak tarihi bir kongre yaşadık diye konuştu.
     AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğurun, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine yeniden seçilmesini Balıkesir adına gurur kaynağı oldu ifadesiyle değerlendiren Şeker, Milletvekilimiz Uğurun 50 kişilik MKYKda yer alması Balıkesir teşkilatı olarak bizi sevindirdi. Balıkesir, Ankarada en iyi şekilde temsil edilmeye devam edecektir. Edip Uğur, ağabeylik görevini çok iyi yapıyor. Ankarada da varlığı çok hissediliyor dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER