AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı:

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı: -28 Şubat, ülke demokrasisine vurulan en ağır darbelerden biridir


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, 28 Şubat, ülke demokrasisine vurulan en ağır darbelerden biridir ifadesine yer verildi.
     İlçe başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 28 Şubat sürecinde yaşanılanlardan tüm kesimlerin ders çıkarması, sürecin tüm kamuoyu tarafından iyi tahlil edilmesi gerektiği ifade edildi. Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
     28 Şubat 1997de bir tertip yapılmış, halkın oylarıyla seçilmiş iktidara son verilip, Türkiye olağanüstü zor bir döneme sokulmuştur. Şu çok iyi bilinmelidir ki millete tuzak kuran ve halkına uzak duran hiçbir anlayışın başarı şansı yoktur. 28 Şubat, ülke demokrasisine vurulan en ağır darbelerden biridir. Yaşanan anti demokratik süreç sonrasında yüksek dış borç stokları siyasi iradeyi felç etmiş, toplum fakirleşerek, devlet yerli ve uluslararası finans çevrelerine mahkum hale getirilmiştir. Bu süreçte 16 banka batmış, 300 milyar dolarlık fatura topluma ve devlete çıkartılmıştır. Demokrasinin çoğulculuk ilkesini benimseyen her insanın darbelere karşı onurlu bir duruş sergilemesi gerekmektedir.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER