AK Parti Bartın İl Başkanı Arslan:

AK Parti Bartın İl Başkanı Arslan: -Bayramlar, milli ve dini duyguların güçlendiği, millet olma şuurunun kuvvetlendiği günlerdir


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, bayramların milli ve dini duyguların güçlendiği, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği günler olduğunu bildirdi.
     Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, toplumsal dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örnekleri verilen Kurban Bayramını idrak etmenin heyecanı ve mutluluğunun yaşadıklarını belirtti.
     Bayramların, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı ve kardeşçe kucaklaştığı özel günler olduğunu vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:
     Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bayramlar milli ve dini duyguların güçlendiği, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği günlerdir. Bu özel günleri sadece yakın çevremizle değil, yoksullarla, öksüz ve yetimlerle, yaşlılarla, kimsesiz ve darda olan vatandaşlarımızla kutlamalıyız. Bu düşüncelerle yüce Allahtan Kurban Bayramının milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti Bartın İl Başkanı Arslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER