AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, muhtarlarla

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, muhtarlarla toplantı yaptı


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.
     Tunç, Çakraz Köyündeki bir restoranda düzenlenen toplantıda, muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini belirterek, talepleri çözüme ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi.
     Bölge muhtarlarının en büyük isteklerinden biri olan Çakraz tatil köyü kanalizasyon şebekesi inşaatının başladığını aktaran Tunç, bunun ardından arıtma tesisi de yapılarak denizin daha temiz kalmasının sağlanacağını belirtti.
     Tunç, Kültür ve Turizm Bakanlığından sağlanılan ödenekle, Ankaraya en yakın plaj konumundaki Çakraz Köyünün kanalizasyon sorununu da giderileceğini vurgulayarak, "Bunun yanında il genelinde Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) projesi kapsamında önemli hizmetler gerçekleştirdik. 2005-2012 yılları arasında bini aşkın proje için tahsis ettiğimiz 80 milyar lira ile köylerimize bin 100 kilometresi asfalt olmak üzere, 2 bin 100 kilometre yol yaptık. 60 kilometre beton parke, 320 ünitede içme suyu projesi gerçekleştirdik. AK Parti iktidarında köylerimizi yaşanılabilir hale getirdik. Bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz"
     Tunç, ayrıca milletin büyük çoğunluğunun çözüm süreci desteklediğini, muhalefet partilerinin kendi tabanlarının bile sürece destek verdiklerini kaydederek nihai hedeflerinin terörü bitirerek, ülke insanlarını huzura kavuşturmak olduğunu kaydetti.
     Toplantıya, Amasranın köy muhtarları katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, muhtarlarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER