AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Kandil geceleri, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, kandil gecelerinin bireylerin kendilerine ve insanlığa karşı sorumluluklarını hatırlaması için büyük fırsat olduğunu bildirdi.
     Tunç, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, aynı zamanda ramazan ayının müjdecisi olan Berat gecesine kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.
     Berat gecesinin, insanlara suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattığını aktaran Tunç, şunları kaydetti:
     Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını, Berat Kandilinin insanlığa barış ve huzur getirmesini yüce Allahtan diliyorum.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER