AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: -Bugün, milletimizin kaynaklarını çarçur etmeden kuruşuna kadar yine milletimize harcayan bir iktidar var


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bugün, milletimizin kaynaklarını çarçur etmeden kuruşuna kadar yine milletimize harcayan bir iktidar var dedi.
     Milletvekili Tunç, partisinin Kurucaşile İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı düzenledi.
     Tunç, toplantıda yaptığı konuşmada, iktidarları döneminde ilçenin makus talihinin yenildiğini savunarak, ilçeye inşa edilecek 21 kilometre uzunluğundaki tünelle, Kastamonunun Cide ilçesi başta olmak üzere diğer ilçelere ulaşımda büyük kolaylık sağlanacağını söyledi.
     İlçe adliyesinin kapatılmasını aleyhlerinde kullananların olduğunu vurgulayan Tunç, şunları kaydetti:
     Adliyemiz, dosya sayısı 500ün altında olduğu için, iş yükü azlığı gerekçesiyle Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından kapatıldı. Bugün bizim başlattığımız devasa ulaşım yatırımlarını, tünelleri, limanları onlar önceden yapsaydı da bugün Kurucaşile göç vermiş olmasaydı. Kurucaşileye kimin sahip çıktığını vatandaşımız çok iyi biliyor.
     Geçmişte 3,5 kilometrelik Bolu dağı tünelini yapamayanlar, bugün sadece Kurucaşile için 21 kilometre tünel yaptığımızı gördükçe, kendilerinin bu ülkede iktidarı boşu boşuna işgal ettikleri ortaya çıkıyor. İlçemize yüksekokul getirdik, bu yıl 150 öğrenci olacak. Yüksekokulun öğretim görevlisi sayısı adliye personelinden fazla. Onun için adliyenin kapanmasını Kurucaşile için bir kayıp olarak görmemek gerekir. AK Parti, geçmiş iktidarlar gibi popülist politika peşinde değildir. Bugün, milletimizin kaynaklarını çarçur etmeden kuruşuna kadar yine milletimize harcayan bir iktidar var.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER