AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: -Bartın Belediyesi, belediyecilik anlamında kent sorunlarını çözememiştir


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediyesinin belediyecilik anlamında kent sorunlarını çözemediğini öne sürdü.
     Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezinin şehircilik anlamında hak ettiği noktada olmadığını ve insanların kaldırımlarda yürüyemez hale geldiğini savundu.
     Şehir meydanlarının kap kacak satılan mekanlara dönüştürüldüğünü, MHP İl Başkanı Sezai Bilginin de hayal dahi edilemeyen icraatlar gerçekleştiren iktidarlarını eleştirdiğini anlatan Tunç, şunları kaydetti:
     Milletimiz, MHPnin ortağı olduğu koalisyon hükümetinin ülkeyi uçurumun kenarına nasıl getirdiğini unutmadı. Girdiğimiz bütün seçimlerden oylarımızı arttırarak iktidara gelmemizin nedeni ülkemiz ve milletimiz için gerçekleştirdiğimiz icraatlardır. İlimizde de son seçimde yüzde 49,5 oy oranıyla halkımız hizmetlerimize olan güvenini göstermiştir. Bütün hedefimiz bu güvene layık olabilmek ve Bartına eserler kazandırmaya devam etmektir. Bizi eleştiren Bilgin, önce partisine mensup belediyenin hizmetlerine baksın. Bartın Belediyesi, belediyecilik anlamında kent sorunlarını çözememiştir.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER