AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan: -Teşkilat olarak özürlülere ve aile ziyaretlerine ramazanda ve sonrasında devam edeceğiz


ANKARA (A.A) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, Sosyal İşler Başkanı Mehmet Yayın, Kadın Kolları Başkanı Ayla Yurdakuldan oluşan heyet, ilçedeki özürlüleri ziyaret etti.
     Erdoğan, yaptığı açıklamada, özürlülerin aile ortamında görmek, ailelerinin yaşadıklarını dinlemek ve onların ihtiyaçlarını tespit edebilmek amacıyla bu ziyaretlerimizi yaptıklarının söyledi.
     İhtiyacı olanlara tekerlekli sandalye hediye ettiklerini belirten Erdoğan, Sağlık sorunları var mıdır- Çözüm konusunda sıkıntı çekiyorlar mı, dinlemeye çalışıyoruz. Sorunlarının çözümü konusunda destek veriyoruz ve destekçi olmaya çalışıyoruz dedi.
     Özürlü çocukların oynayabilmeleri için parklara spor ve oyun aletleri koyduracağını anlatan Erdoğan, şunları söyledi:
     Bu konu ile özel idare ile görüştük. En kısa zamanda bu aletler alınarak parklarımıza yerleştirilecek ve konunun takibi açısından İl Genel meclisi üyesi arkadaşlarımıza talimat verdik ve konunun hassasiyetle takip edilecek. Bu tür faaliyetlerin ramazanda ve sonrasında devam edecek.
     İlçede ulaşılamayan özürlü kimse bırakmayacağız. Ve özürlülerin ihtiyacı olan, özürlü araçlarını da vererek onları mutlu etmeye çalışıyoruz.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER