AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi

AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Bilecik İl Başkanı Kurtulmuş:İsrailin Türkiyeden özür dilemesinin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz


BİLECİK (A.A) - AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İsrailin Türkiyeden özür dilemesinin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz dedi.
     Kurtulmuş, Bilecikte, düzenlenen AK Parti Bilecik İl Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti ve Türkiyenin şu an gelinen noktadaki durumunun çok başarılı olduğunu belirterek, AK Parti teşkilatının bir üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti.
     AK Partinin siyasette çizdiği tablonun imrenilecek bir biçimde olduğunu dile getiren Kurtulmuş, şöyle devam etti:
     İsrailin Türkiyeden özür dilemesinin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dünyadaki mazlumların sesi oldu. Hükümetimizin geldiği iyi ve başarılı noktayı herkes görüyor. Dünyada şu ana kadar hiç özür dilemeyen dünyanın jandarması, dünyayı ekonomik ve politik konularda sömüren ve kendisini dünyanın sahibi gören İsrail, Türkiyeden özür diledi. Bunun onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu başarı başbakan ve ekibinin sayesinde oldu. Onun ve teşkilatının dik duruşu ve kararlığı sonucunda oldu. Bu başarı aynı zamanda Türk milleti sayesinde oldu. Siz mazlumlara sahip çıktıkça, doğru hareket ettikçe, iyi hedefler koyarak onları yaptıkça İslam ve Türk dünyası da size sahip çıkacaktır. Artık Ortadoğuda Türkiyenin olmadığı konularda karar verilmediğini çok iyi anlayalım. ABD Başkanı Obama İsraile, Türkiyenin gücü ortada, özür dileyeceksin dedi.
     AK Parti hükümeti ve Türkiyenin geldiği iyi durumu halen kabul etmeyen kesim ve partilerin olduğunu dile getiren Kurtulmuş, Onlara da Allah akıl fikir versin diyorum ifadelerini kullandı.
     Toplantıda, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ise Belediyenin 2009 ve 2012 yılı faaliyetleri hakkında sunum yaptı.
     Toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER