AK Parti Bilecik Milletvekili Poyrazdan

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyrazdan 1. OSB Yönetim Kuruluna ziyaret


BİLECİK (A.A) - KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
     İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İl Genel Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Poyraz, 1. OSBnin Bilecikin güçlü alt yapısını tamamlamış bir OSB olduğunu kaydetti.
     Yeni yapılan yönetim değişikliğiyle göreve gelen Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyen Poyraz, şöyle konuştu:
     Bilecik güçlü bir sanayi alt yapısına sahip. Özellikle alt yapı sorunlarını 10 yıldır çözmeye çalıştığımız Bilecikte önümüzdeki 5 yıllık dönemde mevcut sanayi kapasitemizin daha katlanmasını istiyoruz. Buna da hazırlıklı olmamız gerekiyor. Ancak kuruluşundan itibaren bizzat risk alarak yatırım yapmış olan arkadaşlarımızın da tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Burada teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamaların da Bilecikin kazanımlarını arttıracağını düşünüyorum.
     Poyraz, bir gazeteci 1. ve 2. OSBnin birleşmesi konusundaki düşünceleriniz nedir- sorusu üzerine, Bu her iki OSB yönetiminin karşılıklı mutabakatla vereceği bir karar. İnşallah Bilecikin yararına ve her iki OSBnin yararına olduktan sonra ortak çalışmalar yapılabilir dedi.
     1. OSB Başkanı Mehmet Arslan da sözle değil icraatla bir şeyler yapmaya çalıştıklarını bildirdi.
     (RÇ-DA)
<< Önceki Haber AK Parti Bilecik Milletvekili Poyrazdan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER