AK Parti Borçka ilçe danışma toplantısı

AK Parti Borçka ilçe danışma toplantısı yapıldı


ARTVİN (A.A) - AK Parti Borçka İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.
     Parti binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti İlçe Başkanı Şükrü Ertürk ile partililer katıldı.
     Divan heyeti oluşturulmasının ardından çalışmalar hakkında konuşan Ertürk, 2013 yılında Hükümet Konağının yatırım programına alındığını belirterek, Büyük bir ihtimalle 2013 ya da 2014 yılında Adalet Sarayı yatırım programına alınma aşamasındadır. Kapalı Spor Salonu sponsor desteğiyle tamamlanmış olup, hizmet vermeye devam etmektedir. Avrupa standartlarında futbol sahası ise bitme aşamasındadır dedi.
     Mevcut hastanenin şartlara cevap vermediğini ifade eden Ertürk, Teknik uzmanların yaptığı yaklaşık maliyetinin 5,5 milyon lira tuttuğu, tadilat yerine yeniden yapılmasının uygun olacağı kararı verilmiş olup, en kısa süre içerisinde ilçemizdeki mevcut bina yıkılarak daha modern yeni bir hastane yapılacaktır. İlçemizde yapılan bir çok projede ve hizmetlerde yoğun çaba ve gayretlerinden dolayı başta Artvin Valimiz Necmettin Kalkana, Borçka Kaymakamımız Fatih Kızıltopraka, Artvin İl Özel İdaresi ve KÖYDESe teşekkürlerimizi iletirim diye konuştu.
     AK Parti İl Başkanı Balta ise, ilde parti olarak geçen sürede yeni yapılanma içerisinde girdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Önümüzde bir sürü sorun var. Bu sorunların başında kamu ve halkımızın istekleri geliyor. Bu istekler bazen çakışıyor. Amacımız bu çakışmayı önlemek ve en iyi şekilde uzun vadeli hizmet etmek. Amaçlarımız ve hedeflerimizden bir tanesi de 2014 yılında yapılacak olan mahalli seçimlerde güçlü bir şekilde eksiklerimizi tamamlayarak, tüm bilgi ve birikimlerimizi harmanlayarak en iyi, kaliteli kadroları oluşturmak. Hedeflerimiz olan belediye başkanlıklarının hiç abartmıyorum, yüzde 100 başarı göstererek almaktır.
     Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Bülent Atasert / Burak Altunöz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Borçka ilçe danışma toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER