AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Toplulaştırma ödeneklerinin gelmesiyle çalışmaları en kısa sürede tamamlamak istiyoruz


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, toplulaştırma ödeneklerinin gelmesiyle çalışmalarını en kısa sürede tamamlamak istediklerini bildirdi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Hükümetinin ayırdığı ödeneklerle barajların bitirilip sulama kanallarının süratle yapılmaya devam ettiğini belirtti.
     Sulama kanallarının geçtiği arazilerde süratle bitkilerin ve ürün çeşitliliğinin arttığının görülebildiğini dile getiren Özçelik, şunları kaydetti:
     Şimdi merkez ilçeye bağlı Karaçal, Hacılar, Kumluca, Yarıköy, Yassıgüme, Yazıköy, Aşağı Müslümler, Akyaka ve Düğer köyleri ile Yeşilova ilçesine bağlı olan Yarışlı ve Sazak köyleri olmak üzere toplam 11 köy arazilerinde 23 Kasım 2012 tarihi itibarıyla yer teslimi, yüklenici firma ortaklığı ile toplulaştırma çalışmaları başlamıştır. Her toplulaştırma başlangıcında vatandaşlarımıza yeterli bilgilendirme yapılacaktır ve çalışmalar başlamıştır. Toplulaştırma sırasında bazı sorunlar yaşanabilir. Ama toplulaştırma tamamlandıktan sonra arazileri sahipleri memnuniyet duyacaklardır. Toplulaştırma ödeneklerinin gelmesiyle bu çalışmaları en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Ödeneklerin gelmesinde yardımcı olmak için çalışırken mazeret üretilmesini istemiyoruz.
     Özçelik, köylülerin, çiftçilerin birkaç ürün alabileceği ve çeşitli ürünler yetiştireceği, daha fazla gelir elde edeceği çalışmaların bitirilmesini önemsediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER