AK Parti Bursa İl Başkanlığından bayramlaşma

AK Parti Bursa İl Başkanlığından bayramlaşma töreni


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Kurban Bayramını nedeniyle bayramlaşma töreni düzenledi.
     Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde (AKKM) gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.
     AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, törende yaptığı konuşmada, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın hac görevini yerine getirmek için bayramlaşma töreninde yer alamadığını hatırlatarak, Başbakan Yardımcısı Arınç ve hacda olan tüm parti mensuplarının bayram tebriklerini partililere iletti.
     Dünyanın birçok noktasında sıkıntılar, ekonomik krizler olmasına rağmen, Türkiyenin ciddi bir sorun yaşamadığını ifade eden Yalçın, 2012, 2013, 2014 ve 2015i planlamış olan bir Türkiye, dünya kamuoyunun huzurlarındadır dedi.
     Yalçın, Türkiyenin bütün dünyaya üç yıllık orta vadeli kalkınma planını açıkladığını belirterek, Yaklaşık bir yıl sonra bir yerel seçim var. Bu seçime giderken Türkiye, seçim ekonomisi uygulamayacağım diyor. Mali disiplin içerisinde, sorumluluk içinde ve Türkiyenin kaynakları yerinde kullanarak ekonomi yönetimimiz adeta tarih yazıyor diye konuştu.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de bayramların buluşma ve kaynaşma günleri olduğunu, Kurban Bayramının da bu kapsamda en güzel şekilde değerlendirilmesini dilediğini söyledi.
     Bursanın hızlı büyüyen bir kent olduğuna dikkati çeken Altepe, Belediye binasından Bilim Teknoloji Merkezine, stadyumdan raylı sisteme, tramvaydan teleferiğe kadar her alanda çalışmalarımız devam ediyor dedi.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Bursa İl Başkanlığından bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER