AK Parti Denizli İl Başkanı Örki:

AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: Sahip olduğu şanlı tarih, kahraman ordusu, büyük ve onurlu milletiyle Türkiye Cumhuriyeti, eli kanlı diktatör ve onun desteklediği çapulcu takımına asla izin vermeyecektir


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Sahip olduğu şanlı tarih, kahraman ordusu ve büyük ve onurlu milleti ile Türkiye Cumhuriyeti, eli kanlı diktatör ve onun desteklediği çapulcu takımına asla izin vermeyecektir dedi.
     Örki, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye tarafından atılan top mermisinin Akçakaleye düşmesi sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiğini anımsattı.
     Avni Örki, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Tüm yaşamını kendi halkına zulümle geçiren bu eli kanlı diktatör, bu kez haddini fazlasıyla aşmış bunun cevabını anında almış ve almaya da devam edecektir. Kendi ülke insanını gözünü kırpmadan katleden bu diktatörden iyi komşuluk beklemek mümkün değildir. Zaten baba Esed ve küçük Esed terör örgütü PKKyı besleyip büyüten olmuşlardır. Yani ihanet sadece bugün değil, babadan kalma kanlı bir mirastır. Sahip olduğu şanlı tarih, kahraman ordusu ve büyük ve onurlu milleti ile Türkiye Cumhuriyeti, eli kanlı diktatör ve onun desteklediği çapulcu takımına asla izin vermeyecektir.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER